autocar

5 SZTÁR A LEGMENŐBB AUTÓKKAL

Ezek a pasik nem a bélyeggyűjteményüket mutatják meg, ha meghívnak magukhoz! A hírnév, a pénz és a csillogás néhány sztár esetében irigylésre méltó verda-kollekcióval is együtt jár. Nézzük az 5 legkomolyabb gyűjteményt!

cikk7_0fokep

DAVID BECKHAM: NEM CSAK A FOCI ÉS A DIVAT

Az egykori sztárfocista ma már tisztes családapa és üzletember, és alig emlékszünk a nonszensz frizurákra és ruhákra, amikben 10 éve még vidáman feszített. Nos, a feltűnésről azért nem mondott le teljesen, de most már egy férfiasabb hobbit választott, mégpedig a különleges és drága autók gyűjtését. A hírek szerint Beckham extra verdái együttvéve körülbelül 1,5 millió fontot érnek, és olyan gyöngyszemek vannak köztük, mint egy Jaguar F Type Project 7, egy Ferrari 612 Scaglietti, valamint egy Cadillac Escalade.

cikk7_1beckhamposzt

LEWIS HAMILTON: VERSENYSZELLEMBEN

Mivel foglalkozik a világbajnok F1-es pilóta, amikor nem olyan bombázókkal randizik, mint Nicole Scherzinger vagy Palvin Barbara? Természetesen versenyautókat vásárol – jó, ha mindig kéznél van egy, nem igaz? Az összesen 5 millió font értékűre becsült gyűjteményben olyan csodák kapnak helyet,  mint egy Pagani Zonda 760 RA, egy klasszikus 1967-es Mustang Shelby GT500 CR, vagy éppen a legfrissebb beszerzésű, limitált szériás LaFerrari. Neki nem kell kocsit bérelnie, ha egy kellemes hosszú hétvégét tervez!

cikk7_2hamiltonposzt

JAY LENO: MINDENKI ŐT IRIGYLI

Ki gondolná erről a kedves tévés pasasról, hogy annyira rajong az autókért, hogy 35 millió font értékű gyűjteményt rakott össze?! Van itt minden: 1969-es Lamborghini Miura P400S, Bugatti Type 57 Atlantic SC, és többek közt egy McLaren P1. Bízunk benne, hogy van is elég ideje ezekkel furikázni az úriembernek, és nem csak a garázsban fényesíti őket a személyzet!

cikk7_3jaylenoposzt

JAMES HETFIELD: A RETRÓ BOLONDJA

Amikor a Metallica egyik alapítója és frontembere, James Hetfield nem rocksztáros kötelezettségeinek tesz eleget, akkor szívesen bütyköl régi kocsikat, amiket aztán megversenyeztet különböző szakkiállításokon, aztán némelyiket még el is árverezi valamilyen jótékony célra. De nem ám akármilyeneket! Olyan járgányok büszke tulajdonosa, mint egy 1936-os Auburn Roadster, egy 1937-es Lincoln Zephyr, és egy díjnyertes, egyedi  Jaguar Black Pearl.

RALPH LAUREN: BIZNISZ ÉS KOCSIK

Amellett, hogy Ralph Lauren a világ egyik legnagyobb divatcégét vezeti és mértéktelenül tolja az önbarnítót, arra is szakított időt az elmúlt években, hogy összerakjon egy nagyjából 140 millió font értékű autó gyűjteményt. Az úr persze nem irigy, rendszeresen kölcsönadja a kocsikat múzeumoknak, hogy a nagyközönség is megcsodálhassa például az 1938-as Bugatti Type 57S(C) Atlantic Vintaget, az ’55-ös Porsche 550 Spydert, vagy épp a McLaren F1 LM-et.

cikk7_5ralphlauren1

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bereljautotcom/

Instagram: https://www.instagram.com/bereljautot/

Forrás: nationalnumbers.co.uk, therichest.com, MotorAuthority,

Celebrity Car Collectors, jalopnik.com, izismile.com, Pinterest

logo_kek