autocar

A 10 LEGFURÁBB AUTÓ A VILÁGON

Autó. De milyen? Ha feltűnést szeretnénk kelteni egy kocsival, nem feltétlenül kell a legdrágább Maseratival végigdöngetni az Andrássy-n. Vagy legalábbis ezt gondolhatták azok a pihent agyú autómániások, akik megalkották álmaik járgányait.

Egy feltűnő autó biztosítja, hogy megbámuljanak, de nem mindegy, hogyan! Egy különleges, drága kocsiban, a piros lámpánál feszítő sofőr a cicababák csábító pillogása mellett bizony épp elég felháborodott, lenéző, vagy akár utálkozó és irigy tekintet is magára vonz. Nem úgy a most következő kocsitulajok, akik a luxus csillogása helyett a hobbijuk és a személyiségük kifejezésére használták járgányaikat.

1. A DUPLÁZÓ

Egy ilyen kisautó már önmagában is komoly cukiság faktorral bír, de a kreatív szerelmesek duplázták a hatást. Párosan szép az élet, nem igaz?

2. A KOCKA KOCSI

Igazi kockának – vagy kellően öregnek – kell lenni ahhoz, hogy emlékezzünk még ezekre az óriási floppy lemezekre. Ez a gyűjtő azonban megtalálta az újrahasznosítás egyik legfantáziadúsabb módját. Vissza a jövőbe!

3. CICAMOBIL

Nem valószínű, hogy egy őrült macskás nénié ez az autó, de az biztos, hogy a tulajdonos rajong a macskákért. A színválasztásra viszont nincs mentség.

4. A FÉLKEGYELMŰ

Értjük, hogy vannak csúnya válások, és bonyolult vagyonmegosztási esetek, de a félbevágott családi batár már tényleg mindennek a teteje! Remélhetőleg a válóperes ügyvéd nem vett fel érte sikerdíjat.

5. FURCSA EVOLÚCIÓ

Darwin sem tudná megmagyarázni, hogyan lett a bogárból egér, de a végeredmény határozottan cuki. A fülek pedig akár vitorlaként is szolgálhatnak, ami minden bizonnyal a tulajdonos környezettudatosságára utal.

6. FELEDÉKENYSÉG ELLEN

Ha nincs eszed, legyen noteszed! – tartja a bölcs mondás. Vagy legalább legyen kéznél elég post-it! Azért jó lenne tudni, hogy mit vétett ez a Jaguár, hogy egy kupac cetli alatt végezte.

7. BEÉPÍTETT TELEFON

Ma már szinte elképzelhetetlen, de pár évtizeddel ezelőtt még csak a legmenőbbeknek volt telefonja az autóban. Például Jockey Ewingnak… Ezt a helyes kis piros járgány valószínűleg mementóként testesíti meg az átlagember álmait akkoriban.

8. RETRÓ ELEGANCIA

A retró formához csodásan illik a fa borítás, és a tervező még a részletekre is ügyelt: az aranyszínű fém részletek miatt egy antik bútordarabnak is beillik ez a csoda.

9. FANTOMKOCSI

Végy egy Batmobilt, vond be ezüsttel, és dobd fel néhány vízköpőre emlékeztető részlettel!

10. EZ MÁR ÁLLATSÁG

Önmagában a leopárdminta is elég erős lenne egy autón, de hogy az alkotó egy egész állatkertet is telepített rá, már igazi csoda. Jó buli lehet fényesíteni…

FELKÉSZÜLTÉL? AUTÓT BÉRELNÉL?

NÉZD MEG A BERELJAUTOT.COM JÁRMŰVEIT ITT!

4a69247a06309eb67ba882ed0da417dd.png

Forrás: Fotó / Boredpanda.com

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a Bereljautot.com írásbeli engedélyünk szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy jófej vagy!